Més de 23.500 alumnes del Vallès Occidental es beneficien d’un ajut de menjador al curs 2023-2024

Les xifres del Consell Comarcal del Vallés Occidental indiquen que, tot havent-se encarit el pressupost en un 2,6 milions més, s’ha pogut satisfer més de la meitat de les beques amb el 100% de l’import de l’àpat
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

A sis setmanes de posar punt final al curs escolar, el Consell Comarcal ha fet públic la incidència que han tingut, al Vallès Occidental, les beques menjador. En total, s’han aprovat un total de 23.537 ajuts a famílies de la comarca. Dins d’aquest número, l’entitat destaca que més de la meitat d’aquests suports són beques que cobreixen el 100% de l’import, mentre que la resta (10.533) són ajuts del 70%. D’altra banda, s’han denegat 6.809 sol·licituds, el que no s’ha traduït enguany en un pressupost alleugerit. De fet, el Ple del Consell Comarcal ha aprovat per aquest maig incorporar 2,6 milions d’euros més als 20 milions inicials per a poder cobrir a tots els beneficiaris, un sobrecost del qual es fa càrrec el Departament d’Educació.

El pressupost actual, xifrat en més de 22,6 milions d’euros, inclou els ajuts individuals de menjador, les actuacions complementàries de suport al servei de monitoratge de menjador escolar rural i els ajuts humanitaris a l’alumnat desplaçat pel conflicte bèl·lic a Ucraïna, el que ha traduït uns ingressos superiors als previstos inicialment per la Generalitat de Catalunya.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...