Un total de 8.500 alumnes participen aquest curs al Programa d’Educació per la Sostenibilitat de Terrassa

Aquest curs, 51 escoles participaran a la iniciativa i el seu alumnat farà un total de 333 activitats relacionades amb la protecció del medi ambient
Part de les activitats del PEST es desenvolupen a l’Anella Verda de Terrassa | (c) Viu el Vallès
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa organitza una nova edició del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST) per conscienciar i proporcionar a les escoles els recursos necessaris per fomentar el respecte al medi ambient. Fins a final de curs, gairebé 8.500 alumnes de 51 centres de la ciutat participaran en total a 333 activitats incloses al PEST. D’aquestes activitats, la majoria estab pensades per a infantil i primària (303) i la resta per a secundària.

Els participants s’implicaran en les 82 propostes didàctiques que s’ofereixen, de les quals 12 estan pensades per a l’etapa d’educació infantil, 43 per a la de primària i 27 per a la de secundària. Totes elles s’articulen en tres àmbits: tallers a l’aula, visites a les instal·lacions ambientals i activitats a l’Anella Verda.

Aquest curs, s’han introduït noves temàtiques relacionades amb l’emergència climàtica, la biodiversitat urbana, la seguretat alimentària i el malbaratament i el consum responsable d’energia. En la programació, segueixen incloent-se les activitats proposades per l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), de l’empresa municipal Taigua i les tres de l’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa (ADF).

Des del curs 2014-15, l’Ajuntament de Terrassa treballa en el Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST) per fomentar la consciència de protecció al mediambient entre la societat educativa de tots els nivells. Amb tot, també inclou diferents activitats dirigides a entitats, associacions i altres col·lectius que s’imparteixen des d’ara fins al mes de juliol.

Les notícies més vistes

No hi ha dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...