Un total de 8.500 alumnes participen aquest curs al Programa d’Educació per la Sostenibilitat de Terrassa

Aquest curs, 51 escoles participaran a la iniciativa i el seu alumnat farà un total de 333 activitats relacionades amb la protecció del medi ambient
Part de les activitats del PEST es desenvolupen a l’Anella Verda de Terrassa | (c) Viu el Vallès
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa organitza una nova edició del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST) per conscienciar i proporcionar a les escoles els recursos necessaris per fomentar el respecte al medi ambient. Fins a final de curs, gairebé 8.500 alumnes de 51 centres de la ciutat participaran en total a 333 activitats incloses al PEST. D’aquestes activitats, la majoria estab pensades per a infantil i primària (303) i la resta per a secundària.

Els participants s’implicaran en les 82 propostes didàctiques que s’ofereixen, de les quals 12 estan pensades per a l’etapa d’educació infantil, 43 per a la de primària i 27 per a la de secundària. Totes elles s’articulen en tres àmbits: tallers a l’aula, visites a les instal·lacions ambientals i activitats a l’Anella Verda.

Aquest curs, s’han introduït noves temàtiques relacionades amb l’emergència climàtica, la biodiversitat urbana, la seguretat alimentària i el malbaratament i el consum responsable d’energia. En la programació, segueixen incloent-se les activitats proposades per l’Observatori de l’Aigua de Terrassa (OAT), de l’empresa municipal Taigua i les tres de l’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa (ADF).

Des del curs 2014-15, l’Ajuntament de Terrassa treballa en el Programa d’Educació per a la Sostenibilitat de Terrassa (PEST) per fomentar la consciència de protecció al mediambient entre la societat educativa de tots els nivells. Amb tot, també inclou diferents activitats dirigides a entitats, associacions i altres col·lectius que s’imparteixen des d’ara fins al mes de juliol.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...