La diversitat i el bestiari festiu lideren el cartell de la Festa Major 2023

El cartell vol actualitzar què significa per als egarencs la seva festa
Primera variant del cartell d’enguany, amb l’autora Anaïs Reche | © Ajuntament de Terrassa
Rubén Estévez
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

Any nou, festa nova. La Festa Major de Terrassa escalfa motors amb la publicació del cartell d’aquesta edició fet per Anaïs Reche, alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la ciutat. La idea de l’autora era dotar a l’esdeveniment d’una imatge més moderna sense renunciar als símbols tradicionals que fan la festivitat local tan característica. D’una banda, es té com a protagonista el Drac de Terrassa, que representa l’inici de la Festa, mentre que en una segona variant del cartell hi ha l’Hipodragona, simbolitzant el parc de Vallparadís com el cor que travessa la ciutat.


«Vol representar diversió, alegria, celebració, diversitat i feminisme. Uns elements que sempre han acompanyat la Festa Major de Terrassa».

Anaïs Reche, creadora del cartell i alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny


Un any més, el cartell de la festa s’ha elaborat a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, a qui s’encarrega la imatge de l’esdeveniment des de l’any 2003. En aquesta ocasió, l’escola ha rebut el suport de la il·lustradora i dissenyadora Júlia Solans, que ha assessorat els alumnes participants amb bons resultats, ja que del procés creatiu han sorgit més de 30 creativitats.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...