Ja es pot demanar a l’Ajuntament els ajuts per activitats extraescolars i d’estiu

Amb l’objectiu d’afavorir l’equitat social, les prestacions del consistori també arriben a les persones amb diversitat funcional, on l’edat per demanar les ajudes s’amplia fins als 22 anys
REDACCIÓ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de sol·licitud d’ajuts per a l’accés i l’assistència a activitats d’estiu 2024 i per a les activitats extraescolars del curs 2024-2025. Les prestacions, adreçades a infants, adolescents i joves de 0 a 18 anys, també arriben a les persones amb diversitat funcional, on l’edat s’amplia fins als 22 anys. D’aquesta manera, es facilita la participació de la infància i la joventut en activitats socioeducatives, el que afavoreix l’equitat social.

Noel Duque, tinent d’alcalde d’Acció Social i Cicles de la Vida

En el cas de les activitats d’estiu, la prestació cobreix un màxim de 5 setmanes, 8 si es tracta d’un infant o jove amb diversitat funcional. L’import màxim de l’ajut és de 56 euros per setmana i el del servei de menjador de 6,5 euros per dia. Pel que fa a les extraescolars, l’ajut cobreix les activitats fetes durant tot el curs escolar, sent d’un màxim de 300 euros per infant o jove o bé de 750 euros per unitat familiar.

Els requisits econòmics per accedir als ajuts aniran d’acord amb el nombre de membres i a la renda disponible de la unitat familiar, un cop s’hagin restat les despeses ocasionades per l’habitatge habitual. Totes les condicions, així com el sistema de puntuació, es poden consultar en aquest enllaç, en el qual es poden presentar les sol·licituds per via telemàtica. Les persones que no disposin d’identificació digital o dels coneixements necessaris per a fer el tràmit en línia, podran demanar hora als Punts d’Orientació Social. El tràmit és unificat per a la sol·licitud dels dos ajuts, amb l’objectiu d’afavorir la reducció de temps de tramitació, de gestió i de resolució.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...