La prevenció de l’assetjament escolar, prioritat per la Policia Municipal de Terrassa

Aquest dimarts, s’ha reunit amb diversos cossos policials catalans per donar a conèixer el seu model de prevenció
La Policia Municipal de Terrassa en lluita contra el ‘bullying’ | (c) Ajuntament de Terrassa
AINHOA SANTIN
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

La Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC) de la Policia Municipal de Terrassa duu a terme sessions sobre l’assetjament escolar als centres educatius terrassencs i ha arribat a 2.200 alumnes durant l’any 2022. En total, l’URMEC ha treballat en 13 casos d’assetjament que s’han pogut resoldre amb la col·laboració de l’escola, les famílies i el mateix cos policial.

Aquest dimarts, l’URMEC s’ha reunit amb diferents cossos policials d’arreu de Catalunya per realitzar una jornada formativa centrada en aquesta temàtica. A la formació, en la qual hi col·labora l’Escola Granja Ability Training Center, té la finalitat que els agents policials disposin d’eines i recursos per treballar l’assetjament i la gestió d’emocions a l’hora de dur a terme sessions de formació i sensibilització.

La regidora de Protecció Civil, Patricia Reche, que ha participat a la formació, ha destacat que és molt important aquestes accions perquè “són una bona eina per compartir pràctiques d’èxit entre cossos per tal que puguin ser replicades a altres llocs i perquè ens permeten seguir avançant cap a la policia de proximitat”.

La jornada s’ha dut a terme a les instal·lacions que té La Granja a Santa Maria de Palautordera on han participat uns 50 agents procedents d’arreu a les Policies Locals de Catalunya, com Sant Boi, l’Hospitalet, Barcelona, Cubelles, Vilanova del Camí, Begues o Les Franqueses del Vallès.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...