La segona edició de la Cursa Infantil i Juvenil Adaptada canvia d’ubicació i amplia l’edat de participació

L’esdeveniment esportiu, que es farà a l’espai Vela del Parc de Vallparadís, tindrà fins a 70 metres de recorregut
El director d’Integralia Vallès, Josep Rodríguez, a la presentació de la cursa als mitjans | © Ajuntament de Terrassa
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitsabadell.cat
Comparteix aquesta notícia

L’Ajuntament de Terrassa i l’entitat solidària Integralia Vallès organitzen la segona edició de la Cursa Infantil i Juvenil Adaptada, que se celebrarà el pròxim 29 d’octubre a les 11 h del matí. Enguany, la cursa es traslladarà al Parc de Vallparadís, a l’espai Vela, una zona emblemàtica molt més àmplia que posarà les coses més fàcils als organitzadors a l’hora de traçar els recorreguts. A més, en aquesta edició s’estendrà fins a sis anys més l’edat de participació, passant a ser de 3 a 21 anys en lloc dels 15 de l’any anterior i que podran escollir entre córrer 30, 50 i 70 metres.

“Amb aquestes novetats, es demostra que la primera edició d’aquest esdeveniment va ser un èxit (…) No es tracta de competir, sinó d’aconseguir trencar barreres a la vegada que compartim amb participants, familiars i acompanyants una estona lúdica i participativa”

Meritxell Lluís, tinenta d’alcalde de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans i regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat

La cursa comptarà amb una nova padrina, la terrassenca Marta Puig, fortament vinculada amb la defensa dels drets de les persones amb capacitats diverses, creant l’any 2007 el primer equip d’hoquei d’aquestes característiques al FC Barcelona i, posteriorment, la lliga BBVA Hockey Plus, una competició d’hoquei destinada a equips formats per persones amb discapacitat intel·lectual, fet que li ha portat a guanyar el premi EuroHockey com a reconeixement a la feina feta.

La cursa, que té com a principal objectiu trencar barreres socials i mostrar les capacitats de tothom, és accessible per a infants i joves amb mobilitat reduïda, els quals podran utilitzar tots els suports que necessitin, siguin cadires de rodes, caminadors, crosses, gossos d’assistència o persones acompanyants. A més, la cursa no és competitiva, i es desenvoluparà per torns de 3 o 4 participants, agrupats per edats i necessitats de suport similars. Des d’avui mateix, infants i joves poden apuntar-se en aquest enllaç.

Les notícies més vistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...