Més d’un centenar de persones han participat a les activitats del Centre d’Informació Ambiental Bonvilar

La nova programació millora les xifres del 2022, quan el CIAB va registrar 120 visitants. Ara, en vuit mesos, ja han superat els 130.
RUBÉN ESTÉVEZ
info@petitterrassa.cat
Comparteix aquesta notícia

Les vuit propostes lúdiques que el CIAB va tenir des de abril fins al novembre van atraure més de 150 persones al centre ambiental, gràcies a apel·lar al públic infantil i familiar en les seves activitats. A més de ser totes gratuïtes, les més exitoses varen ser la visita al Parc Audiovisual de Catalunya i el Geocaching de Halloween, permetent a la canalla descobrir els misteris de les masies de Can Montllor i Mossèn Homs.

Pel que fa als itineraris guiats, enguany se n’han programat tres: el del torrent de Botelles, que està declarat com a zona d’especial interès per a la biodiversitat de l’Anella Verda; el del torrent de la Grípia, per un tram del camí dels Monjos i del camí Vell de Sant Quirze a Matadepera i, per últim, el del camí de Can Bogunyà, centrat en el paisatge forestal.

Les altres activitats de la programació d’aquest any han estat: el Geocaching a l’Anella Verda, que va permetre que infants i joves fessin una descoberta de l’entorn amb enginy, ja que han de trobar un petit tresor amagat; una acció de recollida de residus emmarcada dins l’acció de Let’s Clean Up Europe, per conscienciar sobre la quantitat de deixalles que s’abandonen a la natura; un taller infantil sobre garlandes, que es va celebrar en el marc de la Festa Major, i un altre d’estampació, als quals van assistir un públic més familiar.

D’aquesta manera, la nova programació ha millorat les xifres del 2022, quan el centre va registrar un total de 120 visitants, dels quals un 43% eren de Terrassa i la resta, majoritàriament de Sabadell, tot i que també n’han vingut d’altres localitats com Sant Quirze, Castellar, Ullastrell, Barcelona, Badalona, Sant Feliu del Llobregat o Vallirana.

Les notícies més vistes

Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres notícies que et poden interessar...